Aktuellt

       Aktuellt för februari 2024

 Det är ljusare både morgnar och kvällar, så...börjar ana att det är lite vår i luften, njuter av härliga promenader och tankar på odling framöver.

Jag åker till Stockholm då och då för att handleda en arbetsgrupp på ett dagcenter för personer mad autism och if. En härlig grupp som gör ett gott arbete och tar till sig de råd och tips jag kan erbjuda. 

Fortsätter mina uppdrag åt Växjö kommun och har nu också påbörjat ett nytt uppdrag på en skola, spännande och utmanande.

Arbetar en halvdag/v. åt S:t Lukas i Växjö med terapi.

Det finns visst utrymme framöver för nya uppdrag, både grupphandledning och individuella kontakter.

Telelfonrådgivningen åt Utbildningscenter autism, fortsätter under våren på tisdagar mellan kl: 18.00-20.00. teL 08-42003050. Jag bemannar den 13/2.

 

Aktuellt för Mars 2024

Nu börjar våren märkas. Nu börjar det växa i lådor och krukor och påsken ska firas.

Jag kommer att ha en halvdagsutbildning för assistenter i Älmhults kommun, Kring hur det är att arbeta just som assistent, det ska bli spännande.

Fortsätter med min handledning i Stockholm ungefär var fjortonde dag. En intresserad personalgrupp på en daglig verksamhet, det är så roligt att få sprida min kunskap till de som vill ta emot den!

Fortsätter också med min handledning till en skola, spännande och givande.


Planen var att jag skulle åka till Sunne med Utbildnings- center Autism för att jobba på en kursvecka där, men tyvärr är det för få anmälda så jag får stanna hemma, detta gör att det finns utrymme i min kalender för mer uppdrag så hör av er så gör vi en plan tillsammans.

Jag bemannar rådgivningstelefonen den 5 o 26 mars. mellan kl: 18.00-20.00. Tel: 08-420 030 50